PM-Bearings | Vacatures/ Vacancies

PM-Bearings is een sterk internationaal georiënteerd familiebedrijf. Wij ontwikkelen en produceren al meer dan 50 jaar lineaire geleidingen en aanverwante precisie metaalonderdelen voor o.a. de medische, semiconductor en optische industrie. Onze geleidingen hebben dusdanige
nauwkeurigheden (0,001 mm en kleiner), dat we binnen Europa een unieke positie innemen en wereldwijd een belangrijke speler zijn.

 

Naast onze geleidingen worden complete positioneer systemen ontwikkeld en geproduceerd in Dedemsvaart. Aan deze systemen worden voortdurend hogere eisen gesteld om nauwkeurigheden tot soms wel enkele nanometers te bereiken. Dankzij onze jarenlange kennis van deze systemen, de vakmanschap en toewijding van onze medewerkers zoeken dat steeds meer wereldspelers, vaak marktleiders in hun marktsegment, de samenwerking met PM.
Bij toepassingen kunt u denken aan microscooptafels en machines die electronische componenten in grote aantallen op een printplaat plaatsen voor gebruik in bijvoorbeeld smartphones. Andere toepassingen zijn te vinden in machines die onderzoek doen naar de samenstelling van materialen of gebruikt worden in het onderzoek naar bijvoorbeeld huidcellen. De toepassingen zijn zeer divers maar allemaal in hightech industriën die zich kenmerken door een hoog innovatief vermogen.

 

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Medewerkers Lepmachine

Met een lepmachine zorg je voor extreme rond/vlakheden, je zorgt met het op een juiste manier inleggen van de producten voor een braam-vrij product. Belangrijk voor deze functie is je nauwkeurigheid. Je bewaakt orde en netheid op de werkplek en kijkt altijd met een kritisch technische blik naar het resultaat van de bewerkte producten.

                                                      

CNC-frezers

Als CNC frezer voer je productieorders uit op CNC freesmachines. Tussentijds controleer je de kwaliteit en eisen van de producten met behulp van meetgereedschappen.
Je houdt de uren bij op de order. In deze functie vragen wij minimaal een opleiding CNC verspaning Frezen niveau 2, ervaring en technisch inzicht.

 

Richters

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het richten (recht maken) van de metaalgeleiders (van gehard staal) voor verdere bewerking. Dit doe je door middel van koude vervorming en werk je aan een richtmachine. Technisch inzicht voor deze functie is een pré. 

 

Slijpers (rond – vlak)

Binnen deze functie ga je producten bewerken aan de hand van tekeningen en werkinstructies.Daarvoor beschik je over de benodigde kennis van de bewerkingsvolgordes, juiste slijpstenen. Voor deze functie vragen wij een afgeronde technische opleiding en enige ervaring als slijper.

 

Montagemedewerkers

Als montagemedewerker houd je je bezig met het monteren van halffabricaten en eindproducten en het reinigen daarvan.  Ook het testen, controleren en verpakken behoort tot je taken. Binnen deze functie wordt van je verwacht dat je nauwkeurig bent, netjes werkt en enig technisch inzicht hebt. 

 

Medewerker ECM machine

Een ECM machine is een elektro-mechanisch bewerkingssysteem. Door een chemisch proces maakt de machine op basis van een mal vertandingen in de geleiders. Als medewerker ECM machine ben je verantwoordelijk voor het inleggen, instellen van de mal en controleren van de geleiders. Als achtergrond vragen wij een mechanisch/werktuig bouwkundig achtergrond.

 

Medewerkers meetkamer

Op de meetkamer worden de bewerkte geleidingen nagemeten. Je meet en registreert de productkwaliteit en waarborgt daarmee dat de producten aan de gestelde eisen voldoen. Voor deze functie is het noodzakelijk om een meetcursus te hebben gevolgd en is technische kennis een pré.

 

Vakantiekrachten/oproepkrachten

Wij bieden scholieren en studenten de mogelijkheid om in hun vrije tijd ervaring op te doen in ons bedrijf. Dit is mogelijk voor diverse functies.

 

Stagiaires

Onze organisatie is in beweging en in ontwikkeling. Voor nieuwe inzichten staan wij open en daarom bieden wij jaarlijks diverse stagiaires en afstudeerders (VO, MBO, HBO, TU)  een stageplek of afstudeerproject aan. Ook voor niet technische opleidingen hebben we mogelijkheden om een stage of afstudeerperiode bij ons te volbrengen. Wij zijn een erkend leerbedrijf.

 

 

M/V zowel parttime als fulltime

Ook BBL mogelijk

Spreekt onze organisatie je aan?

Dan nodigen we je van harte uit om een motivatie en CV naar ons te sturen.

Solliciteren kan t.a.v. Aletta Snitjer, HR Adviseur: werkenbij@pmbearings.nl.

Wie weet kom jij een van onze teams versterken met jouw kennis en ervaring.